Not known Factual Statements About istanbul petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar 1 yıl garantilidir.

Özellikle tek bir petek ısınmıyor ise havasını almak gerekir ki bu işlem için kombiniz açık durumda olsun ve elinizde bir kova su tahliye kısmında peteğin havasını alınız.

Ankara’nın En iyi profesyonel iş arkadaşlarımızla çalışmaktayız Ankara’nın her yerine servisimiz bulunmaktadır…

You're using a browser that won't supported by Fb, so we've redirected you to a less complicated version to supply you with the very best encounter.

Petek temizliği advertisementımları yukarıda anlatılmıştır. Gerekli temizlik işlemi yapıldıktan sonra peteklerinizde ısının arttığını sizlerde fark edebilirsiniz.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Eski kombiniz yakın petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün petekler ısınmıyor ? Örnek: son odanızı yatak odası olarak farz eder isek ya tamamı yada üst kısmı sadece ısınıdır.

gibi sorunlara karşılaşılır. Zamanla peteklerin iç kısımlarında pas birikintileri oluşur ve sıcak su devir daim yapamaz. Peteğin biri ısınmıyor diğerleri ısınıyor ise mutlaka o petek de sorun vardır. peteklerin bazısı ısınmıyor sorunu temizleterek çözebilirsiniz. Bu durum sık sık istanbul petek servisi karşılaşıyorsanız. peteği değiştirmekte fayda göreceğinizi düşünüyorum.

Hepimizin bildiği gibi kombi, çalışma prensibi doğal gaz ve elektriği birleştirir ve su ısınız bu su devir daim yaptırılarak peteklere sıcak su gönderilir.

Petekleriniz ısınır vaziyette sizing teslim edilir ve 1 yıl boyunca en iyi performansında ısınmaya devam eder.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında petek servisi korumamız altına alıyoruz.

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından one saat icerisinde yıkanır istanbul petek servisi içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

İstanbul’un neredeyse her ilçesinde petek temizleme hizmeti veren firmalar var. Ancak her hizmette olduğu gibi petek temizleme hizmeti için de profesyonel bir firma ile anlaşmak oldukça önemli.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta istanbul petek servisi sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. petek servisi İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page